woensdag 6 juli 2011

Krijg ik direct een boete als ik nu nog belastingaangifte doe?

”belastingaangifte
Iedereen die een uitnodiging van de belastingdienst heeft gekregen moest voor 1 april 2011 zijn belastingaangifte ingevuld hebben.

Indien u geen uitnodiging tot het doen van belastingaangifte heeft ontvangen. Sterker nog, u heeft van de belastingdienst een een brief gekregen dat - als er niets zou veranderen - u geen belastingaangifte hoefde te doen.

Omdat u geen oproep heeft ontvangen om uw belastingformulier in te vullen geldt de deadline van 1 april 2011 dus niet voor u. U hoeft dus ook niet bang te zijn voor een boete en u kunt rustig alsnog al dan niet met hulp uw belastingaangifte in laten vullen en u belastingaangifte alsnog doen. U heeft tot 5 jaar na afloop van het belastingjaar de tijd om uw belastingaangifte in te vullen, al zou ik u aanraden zolang niet te wachten.


Bent u opzoek naar een administratiekantoor in de regio drechtsteden/rotterdam die u kan helpen bij het alsnog doen van uw Belastingaangifte. Maak het uzelf gemakkelijk en laat u door de juiste persoon adviseren!!

Uw belastingformulier wordt uiterst deskundig ingevuld en vertrouwelijk behandeld. 

Bel of mail ons voor een afspraak bij u thuis of maak gebruik van onze nieuwe service om uw belastingaangifte op afstand te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten